KONTAKT

Poštovani posjetitelju, kontaktirati me možeš na više načina:

– putem inboxa Bibliovcine Facebook stranice
– putem Instagrama
– putem e-maila: [email protected]

Preko tih kanala komunikacije ću rado s vama podijeliti informacije koje bi vas mogle zanimati, a ja nekim čudom njima raspolažem. Tamo možete uputiti i bilo kakve ideje i prijedloge za suradnju. Pritom vas ljubazno molim da svakako najmanje dva puta pročitate definiciju pojma “suradnja”.

Update 1.1.2019. – Poštovani, poučena iskustvima iz prethodnih godina, više ne surađujem s brandovima. E-mail adresa i drugi kanali kontaktiranja otvoreni su samo za čitatelje i nakladnike.

VAŽNO!

Bez obzira na to što je e-mail adresa istaknuta na “javnom mjestu”, to nikome ne daje pravo da je uzme i bez pitanja uvrsti na bilo kakvu svoju newsletter i/ili mailing listu bez mog pisanog pristanka.

Ako se kojim slučajem dogodi da iz vedra neba primim e-mail u kojem me netko zatrpava obavijestima o glazbenom programu seoskih zabava u Donjoj Šemnici ili Gornjoj Pačetini te ako na moj upit ne uspije u pisanom obliku i argumentirano odgovoriti na pitanje: “Kakve veze imaju hitovi Đure Harmonikaša s književnošću?”, naći će se nepotrebno izložen mom bezobrazluku, a možda i blokiran.