Sretan vam Božić, dragi svi! A evo koga ću danas još dodatno obradovati knjigama. 🙂

Dakle, u nekakvim pravilima koje sam nakucala kada sam objavila izazov za prosinac ove godine napisala sam da je potrebno poslati barem 4 od 12 onih zadataka, da je potrebno slikice poslati do ponoći 23.12., da možete sudjelovati pod svojim imenom ili imenom bloga/FB-stranice ili bilo kojeg web-entiteta koji je vaših ruku djelo, da mogu sudjelovati i moje suradnice-blogerice te da slike sadrže točan tag (#) iz zadatka i vaše cijenjeno ime ili nadimak. Javilo se vas 11, počastilo nas prepreprekrasnim fotkama (koji ugođaji!), pa sam ih sve pokačila na Bibliovcin Pinterest profil i zaseban board koji mi sad izgleda kao krasna zimska slikovnica ili katalog neke robne kuće izvan naših granica. 😀 Hvala svima još jednom!

Nadalje, rečeno je da će vas čekati tri knjige u zlatno-žutom, crvenom i zelenom omotu i da ja neću imati pojma koja je u kojem omotu. I nemam pojma. Tako da molim pobjednice da mi po primitku paketića jave što je koja dobila, baš me zanima! 🙂

Ajmo sad na ono bitno! Dakle, u random.org polje sam vas upisivala onim redoslijedom kojim su mi od vas prvi put stizali mailovi sa slikama.

Onda sam napisala u onom izazovu da ću, nakon što upišem sva imena, tipku “Randomize” kliknuti 3 puta – tako i piše odmah ispod generirane liste tu dolje – You have randomized this list 3 times.

Dobitnice moje, vidite li se? 🙂
Čestitam od srca! Javite mi vaša imena, prezimena i adrese na [email protected]!

Znači, ovako će ići paketići:
– Rose dobija zlatno-žuti paketić.
– Alex H. dobija crveni paketić.
– Branislava Meštrov dobija zeleni paketić.

Paketići kreću prvi radni dan koji naleti, dakle 27.12. ako se ne varam, nadam se da stižu do Nove godine! 🙂
Eto ga, cure moje! Nadam se da vas nisam puno napatila ovim izazovom. Hvala još jednom što ste s toliko entuzijazma, predivnih ideja i strpljenja ispunjavale zadatke i nadam se da ćete sudjelovati i dalje u tim mojim nagradnim izvlačenjima kada nalete. 🙂

Ljubim vas sve! Uživajte u ručku i spavancu kasnije. 😉