Neke izmjene su se još davno trebale dogoditi jer su zgodne i informativne, neke su trebale riješiti stvari koje bodu oči, a neke su trebale popraviti propuste do kojih nikada nije trebalo ni doći. Evo, našlo se vremena (NAKON što je beba stigla – ironično da nije bilo vremena PRIJE nego je beba stigla), pa samo da kratko objasnim što je novo.

Prvo i najvažnije – isprika! Ispričavam se mojoj dragoj Jordanki koja već mjesecima redovito piše recenzije, a ja sam je dodala na popis suradnica tek prije par dana. Nedopustivo. Srećom, popravljivo, a i ona nije tip koji vadi oči za takve stvari. 🙂  
Dakle, tab “Suradnice” dobio je Jordanku, a svaka suradnica dobila je novi blok sa informacijama o njoj. I novost je da svaki blok ima iste dimenzije i iste boje. Prije toga sam imala blokove različitih dimenzija i u nijansama ljubičaste kakve se mogu naći valjda samo na nalakiranim noktima brazilskih prostitutki. 

Pojavio se jedan novi tab, “O meni”, koji sadrži informacije o, kako mu samo ime kaže, uzgoju grivastih pavijana. 🙂 Dakle, ako kliknete na taj novi tab, moći ćete potrošiti 5 minuta svog vremena čitajući 50-ak crtica o yours truly.

Ako vas popis nadahne da mi postavite još kakva pitanja, slobodno. Odgovore ću dodati ispod.

Prije nekoliko dana, u desnom bočnom stupcu mogli ste vidjeti samo Goodreadsov popis knjiga koje sam čitala u prošloj godini. Koga to zanima više? Sada je na prvome mjestu popis knjiga koje sam do sada pročitala u ovoj godini.

Zatim slijedi meni najdraža Goodreads polica – na nju slažem samo one knjige koje su od mene dobile Goodreadsovih 5 zvjezdica. Tu možete vidjeti popis svih knjiga koje su meni najnajnaj.

Ispod ova dva popisa sam pomaknula Goodreadsovu policu knjiga pročitanih u 2014. godini. Ipak je se nisam mogla riješiti, dobri naslovi se tamo nalaze, a i nije ta 2014. bila tako davno. 😀 Uostalom, to je bila godina u kojoj sam pročitala oooogroman broj knjiga jer sam bila imobilizirana svojim oooogromnim trbuhom.

U lijevom bočnom stupcu, taman ispod popisa najpopularnijih postova, dodan je blokić u kojem se svakih 5 sekundi izmjenjuju slike objavljenje na Bibliovcinom Instagram-profilu

To bi ukratko bilo sve za sada. Imam još nekakvih malenih promjena na pameti i šapnut ću vam ih kratko kada nađem vremena da ih provedem. Imam i nekakvih novih ideja koje mi se vrte po glavi, mogle bi uključivati i vas koji budete zainteresirani, ali o tom potom.
Hvala vam na pažnji. Nadam se da će ove sitne promjene blog učiniti malkice boljim u vašim očima.