… kada bi samo zaživjeo. 🙂

Naklikavajući se po raznoraznim stranicama o novostima u svijetu knjiga, naišla sam na Radosnu Vijest: pojavila se prva službena Harry Potter bojanka! I izgleda – a kako bi drugačije – bajno i čarobno!

Dok se ja tako premišljam trebam li kliknuti “buy” (odnosno, pre-order, jer će biti dostupna tek od studenog ove godine), gledam da postoje i bojanke za ljubitelje nekih TV-serija i baš se nekako nadurim. Zašto za njih ima, a za nas čitatelje nema bojanki koje se vežu uz popularne naslove? Kad ono – nisam baš bila u pravu!
Skoro sam se prevrnula sa stolca kada sam vidjela da će biti i bojanke za “Tuđinku” (“Outlander”) u listopadu ove godine!
Mali čovječuljci po mojoj glavici počnu razdragano skakati i uglas vikati: “Kada bi barem netko smislio i bojanku za Game od Thrones!” Kada bi barem… Kad ono – tadaaaa! 😀 Bit će i toga u listopadu ove godine!
Kako nisam uspjela naći nikakve druge koje već postoje ili su u najavi, pola sata barem nisam mogla prestati razmišljati koje bih to knjige ja voljela vidjeti u bojanka-verziji! I vi sigurno imate barem 10 naslova koje biste voljeli vidjeti u obliku bojanke! Ja sam svoje podijelila na naslove koje sam recenzirala na blogu i na one koje nisam, jer sam ih čitala davno prije nego sam počela pisati blog, a spadaju u najnajnajdražeikadizauvijek!
Knjige koje sam recenzirala na blogu, a čije bih bojanka-inkarnacije voljela vidjeti su:
Ostaju mi naslovi koje nisam recenzirala jer sam ih čitala prije Bibliovce. Da postoje bojanke ovih knjiga, bile bi kupljene istog trena, bez razmišljanja:
  • Ime vjetra by Patrick Rothfuss
  • Igre gladi by Suzanne Collins
  • Gospodar prstenova by J. R. R. Tolkien
  • Sumrak saga by Stephenie Meyer (niti me je sram niti imam potrebu da se branim; ja sam ove knjige jako voljela i još ih volim)
  • Izbor by Kiera Cass (cijeli ovaj serijal bi tako dobro izgledao kao bojanka)
  • Ana Karenjina by L. N. Tolstoj
  • Warbreaker by Brandon Sanderson (ali zapravo SVE by Brandon Sanderson; čovjek ne zna napisati lošu knjigu)
  • SVE by Rainbow Rowell (naravno, opsjednuta sam)
—o—

Postoje još deseci drugih naslova, ali da ne zamaram puno, shvatili ste poantu. 🙂 Čak bih voljela vidjeti bojanke baš za ODRASLE; znači sva ova erotika iz teksta prebačena u sliku. 😀 Kakva bi to zabava bila. 😀 Ma čak sam spremna reći da bi to mogao biti trend koji će doći jako brzo, nekako mi sve miriše na to. 🙂 Evo, spremna sam “prognozirati” dvije stvari:
  • uskoro će bojanke za ljubitelje knjiga postati all the rage
  • uskoro će bojanke s erotskim temama postati all ther age 😀

Ja bih svakako voljela provesti puuuuno vremena bojajući eksplicitne scene iz, recimo, Fever serijala. Sigurna sam da bi pravi poznavatelji erotike i romanse mogli dati puno bolji popis naslova koji bi bili uzbudljive i zanimljive bojanke. 🙂

A vi? Koje biste vi naslove voljeli vidjeti pretvorene u bojanke? 🙂

Ljubim!