Volite knjige otkad znate za sebe, ne možete zamisliti život bez čitanja i već tjednima – ma što? – MJESECIMA pratite tuđe book-blogove, Facebook stranice, Instagram accounte, YouTube kanale i sigurni ste u jedno – vi možete bolje ili, u najmanju ruku, jednako dobro.

Zašto onda 2019. godina ne bi bila godina u kojoj ćete reći: “K vragu sve, neću više čekati!” i zatim se baciti na golemi posao koji vas čeka na putu do čitatelja i – tko zna? – besplatnih knjiga, elitnog društva drugih uvaženih book-bloggera, reputacije originalnog i nenadmašnog bloggera?

Ako se prepoznajete u ovome, onda ste došli na pravo mjesto. Preko pet godina vodim Bibliovcu i činjenica da ste uopće kliknuli na ovaj post mi govori da sam moooožda djelomično i ja “kriva” za vašu želju da se priključite ovoj zajednici. 😉

S obzirom na nezanemarivo iskustvo koje sam prikupila u ovih pet i pol godina pisanja o knjigama (fotografiranja knjiga, najavljivanja knjiga, promoviranja knjiga i sl.), ne smatram se nimalo arogantnom u tvrdnji da posjedujem jedan jedini, najvažniji, ZLATNI savjet koji može promijeniti (i znatno olakšati) život svakog pupajućeg book-bloggera.

Savjet je to koji vam dajem potpuno besplatno.

Savjet je to koji vas može od samog početka postaviti na pravi put i pomoći vam da izbjegnete sve zamke i glavobolje i srcobolje ovog posla, a glasi:

NEMOJTE.

Probajte radije s prostitucijom; poštenija je, a i bolje se plaća.

Nema na čemu! Volim vas puno! 🙂

Iva