SRETNA NAM 2. GODINA ONLINE ŽIVOTA! 🙂

Nemam namjeru pisati traktat o tome koliko dugo sam maštala o blogu, kako nisam nikada mislila da ću ga početi pisati, kamoli da će ga netko čitati, a tek da će doživjeti svoju drugu godinu i tako to. Iako je sve to istina, to sad nije bitno. Bitno je da sam tu, da smo tu i da se treba malo veseliti ovih dana! Zato ja idem odmah na bitno!

Darivat ćemo 12 naslova! Mislim da će se među njima naći za svakoga po nešto; za one nostalgične za starim dobrim knjigama, one željne vruće literature, one koji žude za malim šarmantnim ljubavnim pričama, one koji u svom srcu uvijek imaju mjesta za teške ljudske trenutke.

Prvo naslovi, onda pravila! Dakle, nestrpljivo čekaju:

 —o—
TKO MOŽE SUDJELOVATI?
Bilo tko!
Znači dragi moji zemljaci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, pa čak i Makedonije (ne mogu zaobići, i vi ste moji, ja po mami Makedonče) i svi ostali kojima nije problem čitati na latinici. 🙂
Mogu sudjelovati i knjižnice, čitaonice, druge FB-stranice.
Mogu sudjelovati i moje drage suradnice, jer ih ne plaćam za sav njihov trud i uloženo vrijeme, a obavljaju stvarno odličan posao.
—o—
KAKO SUDJELOVATI?
Tako da lijepo pogledate popis knjiga koje će se darivati i na mail [email protected] pošaljete ili:
a) popis samo nekih knjiga za koje ste zainteresirani (ako ste neke druge čitali ili vam nisu zanimljive, možete ih na ovaj način zaobići, a osim toga ne rušite statističku vjerojatnost nekim drugim ljudima koji su za njih doista zainteresirani)
b) ili napišete da ste zainteresirani za SVE naslove, pa da ne nabrajate posebno (ovo znači da vas može okačiti i neka knjiga koju ste čitali, ako je na popisu)
—o—
KAKO ĆE IĆI IZVLAČENJE?
Ovoga puta ću zaobići Random.org, no ipak ću izvlačenje dobitnika prepustiti slučaju. Dobitnike ću izvlačiti rukicom svojom za svaku knjigu. Dakle, formirat ću 12 različitih vrećica i unutra ubacivati papiriće s imenima onih koji se jave za pojedine naslove, a onda ću na dan izvlačenja krenuti vaditi po jedno ime iz svake vrećice. Znam da je ovo nešto opsežniji posao, ali bit će mi zabavno, a i uzet ću si dosta vremena. Ipak, knjige će do kraja sljedećeg tjedna krenuti svojim novim vlasnicima. 🙂
A sada jedna BITNA iznimka – do sada za ni jedno izvlačenje nisam tražila da se stisne “share” kao uvjet za sudjelovanje. Neće biti ni sada. Uvjet je samo javljanje na mail. Ipak, ukoliko netko odluči stisnuti “share” posta na Facebooku, 2 PAPIRIĆA s njegovim imenom će ići u svaku od vrećica za naslove za koje se javio.
Eto toliko. Nadam se da je sve jasno. Ako vam svi uvjeti i sva pravila pašu, javite se, nestrpljivo očekujem svaki mail. 🙂

Ljubim vas sve i hvala vam od srca što ste tu. Da nema vas koji još uvijek žudite čitati i čitati i čitati, svijet bi bio puno tužnije i duhovno siromašnije mjesto.